Петковић: Очекујемо најбољи резултат до сада

Срна
Петковић: Очекујемо најбољи резултат до сада

ТРЕБИЊЕ - Потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић изјавио је у Требињу да ова странка очекује одличан резултат на предстојећим локалним изборима, јер је листа Уједињене Српске и Партије уједињених пензионера, са којом заједнички наступају, једна од најозбиљнијих одборничких листа у Требињу.

Петковић је рекао новинарима да очекују одличан резултат зато што имају млад тим, али и искусне људе који су се доказали својим политичким радом.

“Сигурно ћемо послије СНСД-а бити најјача коалициона партија и имаћемо најбољи резултат до сада. Подржали смо кандидата СНСД-а за градоначелника Мирка Ћурића, који ће сигурно остати градоначелник Требиња, и наставићемо заједно да градимо Требиње да буде препознатљив центар као што је био и до сада, да и даље имамо подршку Владе Српске и Владе Србије у свим развојним пројектима који су започети у овом граду”, навео је Петковић.

Он је додао да Уједињена Српска има листу озбиљних људи који су се доказали, који имају звање, знање и занимање и који ће, због тога, сигурно донијети добро Требињу на његовом путу напретка.

Петковић је подсјетио да је Уједињена Српска и до сада чинила власт у Требињу, те да је овај град у протекле четири године доживио процват и постао препознатљив центар Херцеговине.

“Сигурно је да градња аеродрома у Требињу почиње, а порука нашим опонентима, који су жељели да кажу да је то илузорно и да се никада неће десити - ево десило се. Изграђен је нови вртић жСрбијаж овдје у Требињу и многи други инфраструктурни пројекти”, истакао је Петковић.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Требиње и носилац одборничке листе Милан Ковач рекао је да ће послије избора, од 16. новембра, имати клуб одборника у Скупштини града.

Он је додао да је коалиција коју чини девет политичких субјеката усагласила заједничку платформу за развој Требиња која се зове “Платформа за будућност Требиња”, а у којој су наведене све друштвене области и програми чија је реализација планирана у четворогодишњем мандату.

“Мислим да је то наставак пројеката који су рађени у периоду 2016-2020. године, када су реализована укупно 54 програма Градске управе”, рекао је Ковач.

Потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић посјетиће данас и Општински одбор ове странке у Љубињу, гдје, како је рекао, излазе са листом озбиљних људи и подржавају СНСД.

“Подржавамо власт, односно СНСД, имамо коалицију, претходно смо имали добре резултате у Требињу и сигурно ћемо бити парламентарна странка и у Љубињу”, рекао је Петковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана