Нешић: Трећи пут за економску стабилност и национално јединство

Срна
Нешић: Трећи пут за економску стабилност и национално јединство

БИЈЕЉИНА - Кандидат ДНС-а за српског члана Предсједништва БиХ Ненад Нешић изјавио је на централној трибини странке у Бијељини да ДНС грађанима Српске нуди економску и енергетску стабилност, националну безбједност и образовање и здравство за понос.

“Трудићу се да обезбиједим српско национално јединство”, поручио је Нешић.

Кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић рекао је на трибини у Бијељини да ће свако коме је Српска изнад свега имати јаког партнера у ДНС-у, а свако ко негира или урушава Републику Српску имаће највећег непријатеља у овој странци.

“ДНС заговара дијалог, компромис и неупитност постојања Републике Српске која треба да буде јака економски, политички, демографски и дипломатски”, поручио је Јовичић.

Носилац листе ДНС-а за Народну скупштину из Изборне јединице шест Миленко Зупур говорио је против подјела међу Србима и навео да трећи пут ДНС-а, што је слоган кампање, између осталог води ка Србији.

Централна трибина ДНС-а у Бијељини одржана је у Центру за културу и на њој су представљени кандидати те политичке партије за Народну скупштину из Изборне јединице шест и за Преставнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана