Ненад Вукоје, кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа: Никад нисам стао на пола пута

Вељко Зељковић
Ненад Вукоје, кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа: Никад нисам стао на пола пута

Нико не учествује у трци или изборима ако не мисли да може побиједити, каже кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа Ненад Вукоје, иначе успјешни привредник и власник мљекаре "Пађени".

Он истиче да је увјерен да ће му Билећани на предстојећим локалним изборима дати повјерење, да би у наредне четири године могао да реализује своју визију.

- Сматрам да Билећа треба да буде једна од најљепших и најразвијених општина у Републици Српској, јер предуслови за тако нешто постоје. Од природних ресурса, до људског потенцијала. Желим да направим услове који ће довести до тога да у Билећи нема незапослених те да се сви они који су некада отишли врате на своја огњишта - каже Вукоје.

ГЛАС: На чему базирате оптимизам?

ВУКОЈЕ: На свом досадашњем раду, искуствима и угледу који сам стекао као привредник. Моји пословни резултати које сам остварио са мљекаром "Пађени, најбоље говоре о мени. Тренутно имам око 150 запослених радника и око 1.000 коопераната. Увијек сам се трудио да допринесем бољој атмосфери у Билећи, али и створим један амбијент по вољи свакога. Трудио сам се да запослим што више људи, јер Билећа је мој град, моје породице. Ту су ми пријатељи.

ГЛАС: На чему ћете базирати своју предизборну кампању?

ВУКОЈЕ: Кампању ћу базирати управо на стварима о којима сам већ говорио, јер је то кључ развоја овог града. Радићемо на свим стварима које су важне за грађане, а ту мислим и на инфраструктурне објекте. Изградићемо забавишта за дјецу, станове за младе брачне парове... Направићемо и индустријску зону која би требало да запосли доста народа из ове општине. Али прије тога мора бити створена једна позитивна политичка атмосфера без трзавица и свађа.

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити ова обећања?

ВУКОЈЕ: Иза мене стоје резултати и немам пацки у свом животу. Породичан сам и послован човјек. Све планове које сам до сада у животу правио и које сам на крају и реализовао били су потпуно реални. Никад нисам стао на пола пута. Наравно очекујем да ће ми у мојим плановима помоћи и Влада Републике Српске, али и разни међународни фондови.

Навикао да ради

ГЛАС: Шта треба промијенити у Билећи?

ВУКОЈЕ: Имам визију шта би у будућности требало урадити. Шта је то што би требало завршити или започети. Та нека моја визија је склоп реалних очекивања, а не некаквих предизборних обећања и маштарија. Ја сам човјек из реалног сектора, који је навикао да ради и ствара. И сигурно је да ће тако бити и када ми народ да повјерење и изабере ме за новог начелника. То ће за мене бити велика обавеза, пуна изазова, али ја од тога никада нисам бјежао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана