Јовичић: Сачекати званичне резултате о побједнику за предсједника Српске

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Потпредсједник ДНС-а Радислав Јовичић апеловао је на све политичке актере да се стрпе, не доводе народ у заблуду и да сачекају званичне резултате Централне изборне комисије БиХ када је ријеч о побједнику избора за предсједника Републике Српске.

Јовичић је рекао да ће побједник сигурно бити између кандидата СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорада Додика и ПДП-а Јелене Тривић, те да је важно ове изборе одржати мирно и достојанствено до краја.

"Ми из ДНС-а ћемо након званичних резултата упутити честитку побједнику", рекао је Јовичић на конференцији за новинаре у Изборном штабу ДНС-а у Бањалуци.

Јовичић је рекао да су ДНС и он коректно водили кампању, те да очекује од побједника избора за предсједника Српске да након званичног проглашења одржи јединство српских партија у Републици.

"На тај начин ће помоћи српском члану Предсједништва БиХ и Савјету министара када је ријеч о креирању српске политике и заштити виталних националних интереса. Од побједника очекујем да формира Владу која ће радити у интересу грађана Српске", рекао је Јовичић, који је кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана