Гашић: Први и најбитнији избори за странку

Срна
Гашић: Први и најбитнији избори за странку

ТРЕБИЊЕ - Члан Главног одбора Демоса Сузана Гашић изјавила је вечерас да су предстојећи избори први за Демос у Републици Српској и као такви су најбитнији јер треба да се потврде као странка која заслужује да учествује у раду локалних парламената у Српској.

Она је нагласила да очекује да ће Градски одбор Демоса у Требињу освојити планирани број одборника и да вјерује да ће кандидати ове странке допринијети најбољем резултату странке на предстојећим изборима.

Гашићева, које је вечерас у Требињу присуствовала представљању кандидата Демоса за одборнике, истакла је да се избори овог пута одржавају под посебним условима због епидемије вируса корона и позвала све грађане да се придржавају свих мјера како би се сачувало здравље.

Предсједник Градског одбора Демоса у Требињу Славиша Јанковић рекао је да је циљ ове странке да на локалним изборима освоје одборнички мандат.

Јанковић је рекао да су у свом програму акценат ставили на најмлађе категорије становништва, односно на дјецу.

“Тражићемо преко наших изабраних посланика да се у Народној скупштини донесе закон о звању мајке, јер ми сматрамо као Градски одбор да је то најбитнији закон на подручју Републике Српске. Ако нема дјеце ми немамо политичаре, немамо економију, немамо ништа”, истакао је Јанковић.

Учеснике вечерашње конвенције поздравио је и кандидат СНСД-а и заједнички кандидат коалиције за градоначелника Требиња Мирко Ћурић, који је истакао да кадар Демоса у актуелној власти даје значајан допринос развоју града, те да очекује да ће тако бити и у наредном мандату.

Градски одбор Демоса у Требињу подржао је кандидатуру СНСД-овог кандидата Мирка Ћурића за градоначелника Требиња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана