Додик: Имам предност, али чекамо комплетне резултате

Ведрана Кулага Симић
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА – Кандидат СНСД-а за предсједника Српске Милорад Додик нагласио је да озбиљно води у трци за предсједника Републике Српске, али да ће бити озбиљни и сачекати комплетне резултате.

Додик је нагласио да се не бави пророчанствима, већ подацима.

- Шта је њима у глави, не знам - рекао је Додик коментаришући славље у ПДП-у.

Додик је признао да је изгубио у Бањалуци, али је нагласио да је побједио у Републици Српској.

- Поштујемо вољу бирача у Бањалуци, али радићемо више у наредном периоду. Што се тиче посланичких листа, СНСД добија више него све политичке партије заједно. Наши бројеви су далеко већи, али сачекаћемо дефинитивне резултате које ћемо имати сигурно за пола сата, а сада смо изашли да прекинемо спекулације - нагласио је Додик.

Додик је из изборног штаба странке поручио да су избори били фер и да је странка добила српског члана Предсједниства БиХ и да је то Жељка Цвијановић.

- Очекујем да ће до краја бројања разлика измедју мене и противкандидата бити 40.000 гласова у моју корист - рекао је Додик

- Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик освојио је 213.000 гласова на основу 72,6 обрађених гласачких листића. Јелена Тривић, кандидат ПДП-а на ову позицију, освојила је 180.000 гласова, подаци су СНСД-а.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана