Ђокић: Пројекти у сектору енергетике донијеће корист општини Калиновик

Срна
Ђокић: Пројекти у сектору енергетике донијеће корист општини Калиновик

КАЛИНОВИК - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је вечерас у Калиновику да је изградња Хидроелектране Улог значајан пројекат и највећа инвестиција у овој локалној заједници, те да социјалисти доприносе њеној реализацији како би се ова општина развијала.

Ђокић је оцијенио да су у Калиновику примјетне промјене, присутан је и одређени број младих, што је можда и назнака бољег времена у којем се ова општина не би више категорисала као изразито неразвијена.

"Искрено вјерујем да ће пројекти који су започети у сектору енергетике допринијети и донијети значајну корист општини Калиновик. Изградњом ове хидроелектране која је 36 мегавата, очекујемо да ће Калиновик имати приходе у буџету од готово 200.000 КМ до 250.000 КМ на годишњем нивоу", истакао је Ђокић приликом представљања кандидата СП-а за одборнике у Скупштини општине Калиновик.

Он је изразио наду да ће све ово довести и до отварања радних мјеста.

Носилац листе СП-а за одборнике у Скупштини општине Калиновик Драган Ждрале истакао је да су током 25 година постојања Општинског одбора СП-а у овој локалној заједници биљежили веће или мање успјехе, те да су увијек били парламентарна странка.

"Наша очекивања за ове локалне изборе су у рангу прошлих парламентарних, то је око 10 одсто или 140 гласова. Мислим да са неким новим именима на нашој листи можемо да остваримо и два одборничка мандата, што би било успјешно у овом тренутку, јер СО Калиновик броји 13 мандата", истакао је Ждрале.

Он је додао да има око 1.800 бирача, али да се очекује излазак на изборе њих око 1.400.

Социјалистичка партија подржава кандидата СНСД-а за начелника Калиновика Радомира Сладоја, поручено је са вечерашњег скупа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана