Цвијановић: Српској треба мир и стабилност

Срна
Цвијановић: Српској треба мир и стабилност

БАЊАЛУКА - Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ на предстојећим изборима Жељка Цвијановић изјавила је на предизборној трибини у бањалучком насељу Петрићевац да су Републици Српској потребни мир, стабилност и искусна личност на челу Републике.

Цвијановићева је поручила да ће СНСД побиједити на изборима јер зна шта су институције, Република Српска и шта грађани Српске очекују.

“Идемо да побиједимо и да добијемо потврду за своје патриотске политике које су политике наше Републике”, истакла је Цвијановићева.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Владо Ђајић рекао је да на предстојећим изборима очекује убједљиву двотрећинску побједу.

“Градићемо центар града и приградска и сеоска насеља. Донијећемо просперитет свим генерацијама, пензионерима, радницима и младима”, рекао је Ђајић.

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић рекао је да је све лијепо у Бањалуци у протеклих 30 година изградио СНСД. “Тако ће бити и убудуће”, истакао је Радмановић.

На овом предизборном скупу представљени су кандидати СНСД-а за Народну скупштину и за Представнички дом парламента БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана