Чубриловић: Очекујем добре резултате на Сарајевско-романијској регији

Срна
Чубриловић: Очекујем добре резултате на Сарајевско-романијској регији

ПАЛЕ - Предсједник Демократске странке /Демос/ Недељко Чубриловић поручио је вечерас да ова странка очекује добре резултате на локалним изборима у Сарајевско-романијској регији.

“Очекујемо да Демос буде парламентарна странка у свим локалним заједницама у граду Источно Сарајево и ако буду овако радили као што су показали – јединство, енергију, вољу, сигуран сам у добар резултат”, рекао је Чубриловић новинарима прије почетка проширене сједнице Општинског одбора Демоса Пале.

Он је подсјетио на потписане споразуме о подршци кандидатима СНСД-а за начелнике у свих шест општина у саставу града Источно Сарајево, као и на подршку кандидату за градоначелника, те изразио наду да ће чланови и симпатизери Демоса испоштовати одлуку руководства странке и подржати кандидате са којима је потписан споразум.

Чубриловић је истакао да су се данас на Палама увјерили у активност чланова у вези са припремама за локалне изборе, те истакао да се велики број кандидата први пут налази на кандидатској листи.

Он је навео да странка и њени чланови пред собом имају тридесетак дана предизборне кампање, а да је најважније издржати и посљедњи дан.

Носилац кандидатске листе Демоса за Скупштину општине Пале на предстојећим локалним изборима Ацо Станишић очекује да ова странка освоји шест одборничких мандата и да буду у већини у Скупштини града Источно Сарајево, као и у власти у свим општинама у саставу града.

Он је изразио задовољство што се предсједник Демоса, приликом посјете Општинском одбору странке на Сокоцу, увјерио да је ситуација можда и боља него што је очекивао.

“Вечерас ће се увјерити да је на Палама засигурно најбоља ситуација у цијелој Сарајевско-романијској регији”, рекао је Станишић, те подсјетио да Демос први пут излази на изборе, као и да ће остварити запажене резултате.

Проширеној сједници Општинског одбора Демоса присуствовали су и кандидати СНСД-а за начелника Пала Бошко Југовић и градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана