Вријеме послужило матуранте Технолошке школе: Срећни, поносни и елегантни продефиловали градом

Ј.Са
Foto: Д.Поздеровић

БАЊАЛУКА - Жарко сунце испратило је матуранте Технолошке школе који су вечерас красили Трг Крајине гдје су се окупили како би се фотографисали са родитељима, другарима и професорима.

Сретни што киша не ремети њихово славље, и са надом да ће ведро остати све док не уђу у хотел "Босну" гдје ће наставити славље. 

Матурантица Леа Токалић која је завршила за козметичког техничара, за "Глас Српске" рекла је да су осјећања помијешана.

- Убуђена сам због матуре и завршетка школе, али постоји и страх од "свијета одраслих". Тренутно се налазим на раскрсници за будућност, да ли почети радити или ипак наставити школовање - каже Токалићева истичући да јој је жеља  да настави са нечим поптуно невезаним за притходно школовање.

-Што се тиче сјећања остаће ми још дуго ексурзија, бјежања са часова па чак и професори који су се трудили да нам пренесу знање најбоље што знају, јако сам им захвална на томе - закључује она. 

Погледајте фотогалерију

О В Д Ј Е

Весела и разиграна док јој трубачи свирају омиљену пјесму, матурантица Тамара Делић која је завршила за фризера, каже да је узбуђена што је школовање привела крају.

- Евоције су ме савладале. Драго ми је да сам завршила средњу школу, не планирам на факултет. У најљепшем сјећању остаће ће ми пракса и фризуре које смо правили - каже узбуђена матурантица Делић. 

Исти ентузијазам дијелу и њена другарица Милана која истиче да је дуго чекала матуру, те да се мјесецима спремала за исту.

- Ово је невјероватан осјећај, не могу да вјерујем да сам дошла до краја средње школе. Планирам да упишем факултет, али још нисам одлучила шта бих - каже Милана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана