Матуранте СЦ “Љубиша Младеновић' ни киша није спријечила да заблистају на матурској свечаности

Сара Бојанић
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Вечерас су улице Бањалуке украсиле раскошне тоалете и свечана одијела матураната СЦ “Љубиша Младеновић”. Тмурни облаци повремено праћени кишом нису спријечили младост и љепоту да се након окупљања у испред Храма Христа Спаситеља запуте ка хотелу “Интегра” гдје су наставили прославу.

Ученица ове школа Ања Гајић која је у раскошној хаљини блистала од среће рекла је за “Глас Српске” да је било страха због погоршања времена.

- Морам признати да ми није било свеједно када сам схватила да нас вријеме неће послужити. Много труда сам уложила да заблистам на матури, која представља својеврсну круну нашег досадашњег школовања и нисам жељена да ми лоше вријеме и киша то покваре. Драго ми је да је ипак све протекло у најбољем реду - рекла је Ања.

Да је матура узбудљив и емотиван догађај и за родитеље, доказала је и мајка ове ученице рекавши да се овом приликом присјетила и своје прославе.

- Посматрајући припремен своје кћерке сјетила сам се дана када сам се ја припремала за своје матурско вече. Тада је то било много другачије али без обзира на то и на кишу која данас никоме није драга они су срећни и блистају, а када их видимо такве ми, као родитељи, смо још срећнији и задовољнији - рекла је мајка ученице ове школе.

Више фотографија погледајете у Г А Л Е Р И Ј И

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана