Конкурс за директоре градских установа и именовање члана ГИК-а

ГС
Конкурс за директоре градских установа и именовање члана ГИК-а

БАЊАЛУКА - Скупштина града Бање Луке сутра објављује четири јавна конкурса за попуну упражњених мјеста директора у три градске установе, као и за именовање члана Градске изборне комисије Бања Лука.

Скупштина града ће објавити конкурсе за попуну упражњених мјеста директора Центра за предшколско васпитање и образовање, Центра за образовање одраслих и Градске развојне агенције, као и за именовање члана ГИК Бања Лука.

Градоначелник Драшко Станивуковић, недавно је затражио да конкурси за директоре јавних установа, организација и предузећа буду јавни и промовисани путем званичних канала комуникације Града те на билбордима и сити лајтовима у граду.

Како је истакао, намјера је да се оваквим начином промоције, ти конкурси учине доступним што већем броју грађана, како би се пријавили најбољи кандидати из различитих области. Такође, Станивуковић је предложио скупштинској већини да се интервјуи са пријављеним кандидатима снимају односно да буду јавно доступни.

Конкурси за именовање директора градских установа биће отворени до 13. марта 2021. године, док је је конкурс за именовање члана ГИК Бања Лука отворен до 6. марта ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана