Бањалука: У току расправа о дневном реду, уврштен и приједлог ребаланса буџета

Ј.К.
Foto: А. Чавић

БАЊАЛУКА- Одборници у Скупштини града Бањалука расправљају о предложеном дневном реду сједнице на који је уврштена и тачка приједлог усвајања ребаланса овогодишњег градског буџета.

Након актуелног часа, предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић дао је паузу, како би надлежне комисије размотриле тачке које су накнадно предложене да се уврсте на дневни ред.

Одлука о капиталном гранту за изградњу спортског објекта са пратећим садржајима као капиталне инвестиције у јавном интерсу није добила подршку надлежне комисије, те није уврштена у дневни ред.

На дневном реду је и приједлог одлука о наградама и признањима поводом 22. априла, Дана града, на основу којег би градска Скупштина требала да додијели награду "Златни грб града Бањалука" постхумно Слободану Станковићу, као признање за изузетан допринос у развоју града, његовању односа са другим градовима, те постигнуте резултате у области привреде, науке и културе, умјетности и спорта.

"Златни грб града Бањалука" биће додијељен Невени Тодоровић, директору Дома здравља, док ће плакета "Сестре Гајић" за изузетна хумана дјела добити републички Савез за ријетке болести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана