"Aquana" одгодила отварање љетње сезоне, поскупила дневна карта

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА – Отварање љетње сезоне у Воденом парку "Aquanа" планирано је за ову суботу, али се због неповољних временских услова ипак одгађа, рекао је Светислав Лазић, в.д. директора ЈП "Aquanа".

Оно што је новитет ове године, према његовим ријечима, је то да ће дневна карта бити скупља за једну КМ у односу на годину раније, те ће цјелодневна коштати седам КМ,  рекао је Лазић за "Независне новине".

Како каже, првобитно је планирано да отварање сезоне буде 2. јуна, затим је одгођено за 10. јуни, но сада су поново принуђени да одгоде отварање за почетак сљедеће седмице.     

"Временска прогноза најављује кишу, тако да нећемо бити у прилици да отворимо сезону, иако све интензивно припремамо. Влаге је превише, косимо сваки други дан, али спремно чекамо лијепо вријеме", рекао је Лазић.

Како каже, могло би се већ 12. или 13. очекивати отварање, а све зависи од временских прилика, јер ако буде кише, неће моћи отворити сезону.

Навео је да ће цијена дневне улазнице бити за једну КМ скупља у односу на прошлу годину, те ће радним даном цјелодневна карта коштати седам КМ.

"Шест КМ ће коштати од 12 часова, а пет КМ од 16 часова. У понуди имамо и пакете улазница, а за трочлану породицу кошта 19 КМ, док је за четворочлану 25 КМ", казао је Лазић.

Он истиче да се увелико припремају разне садржаје.

"Нама је јун иначе статистички најпрофитабилнији и најбоље посјећен мјесец, али ево сада ћемо, нажалост, доћи до половине јуна, а да нисмо почели са радом", додао је Лазић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана