Постхумни албум Леонарда Коена на првом мјесту свјетских топ-листа

Agencije
Постхумни албум Леонарда Коена на првом мјесту свјетских топ-листа

Постхумни, нови албум “Thanks fot the dance“ Леонарда Коена дебитовао је на првом мјесту топ-листе најбољих албума у умјетниковој родној Канади. Широм свијета албум је пригрљен са најтоплијим рецензијама, а издваја се, већ сада, као дивна посвета Коеновој заоставштини.

Леонард Коен једна је од најдуговјечнијих културолошких икона модерне историје. Његова музика, поезија и проза, умјетност уопште, настављају да имају утицај и да инспиришу публику широм свијета.

Албум "Thanks fot the dance" је запосјео прва мјеста на топ-листама најбољих албума у Белгији, Данској, Њемачкој, Холандији, Норвешкој и Швајцарској.

Мини-документарац “The story of Thanks fot the dance” садржи интервјуе с продуцентом (Адам Коен), сниматељем (Мајклом Чејвсом), као и онима који су допринијели његовом настанку, а то су: Лесли Фист, Данијел Ланоа, Ричард Рид Пери, Зек Реј, Демијен Рајс и Патрик Вотсон. Свако од учесника описује свој пут који га је довео до рада на овом албуму, истражује допринос, значење и тежину коју овај албум носи са собом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана