Погледајте како су чувари Бакингемске палате одали почаст Тини Тарнер и расплакали фанове VIDEO

Г.С.
Погледајте како су чувари Бакингемске палате одали почаст Тини Тарнер и расплакали фанове VIDEO

Њене пjесме вољела је британска краљица Елизабета Друга, а по свему судећи драге су и новом краљу Чарлсу III, који је пјесму одобрио.

Многи познати и непознати људи широм свијета оплакују “краљицу рокенрола” Тину Тарнер. Иако се дуго није бавила музиком, посљедњи концерт одржала је 2009. године, а посљедњи студијски албум издала је 2000. године, 83-годишња музичарка и њени хитови не остављају људе равнодушним ни данас.

Тако ће сигурно бити и у будућности. А очигледно је да је краљицу рока обожавао и прави краљ са круном и престолом – Чарлс III, британски владар. Познато је да је његова мајка, краљица Елизабета II. која је преминула прошле године, вољела пјесме Тине Тарнер, а њих двије су се чак и упознале 1989. године.

Сада, у част Тине Тарнер, у дворишту Бакингемске палате, главног јседишта британске монархије, изведена је пјесма “Simply The Best” по налогу краља Чарлса. То је симпатична и помало необична обрада Тининог ултимативног хита у извођењу Оркестра Велшке гарде и бубњарске групе 1. батаљона Велшке гарде, преноси jutrarnji.hr

Simply the best!!

Watch as the @WelshGuardsBand pay tribute to #TinaTurner with their version of ‘The Best’ during the #ChangingOfTheGuard

Get the latest military news https://t.co/fAN7LAiLci pic.twitter.com/aPmuSLGfLu

— Forces News (@ForcesNews) May 26, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана