Нови сингл Ролингстонса за три дана постао химна и хит VIDEO

Танјуг
Нови сингл Ролингстонса за три дана постао химна и хит VIDEO

МАЈАМИ, - Најновији сингл Ролингстонса “Living in Ghost Town” (Живјети у граду Духова) објављен у четвртак постао је химна већине Американаца током борбе против корона вируса, и хит број један у више од 20 држава.

То је пјесма, апокалптичког наслова, која ће ођекивати кроз вријеме, рекао је Мик Џегер, фронтмен групе за Apple Music и додао да је пејсма написана прошле године, али да је дио текста прилагодио садашњој ситуацији, преносе амерички медији.

“Кит Ричардс и ја имали смо идеју да објавимо пјесму али смо је измјенили”, рекао је Џегер поводом новог сингла издатог након вишегодишње паузе и први оригинани материјал након “Doom and Gloom” анд “One more shut”.

“Living in Ghost Town”  је ламент над животом који има ограничења, са стиховима који се могу односити на оне који су присиљени и на изолацију и друштвену дистанцу широм свијета.

“Живот је био тако лијеп, а онда смо се сви затворили и изоловали”, каже се у тексту и додаје - Молим, нека све буде брзо готово...

Осјећам се као дух, живим у граду духова”.

Прошле недјеље, чланови бенад који су као и сви у изолацији учествовао је у хуманитарном концерту чија су средства била намијењена СЗО, а који је организовала Лејди Гага, том приликом извели су хит You can't always get what you want.

Дио нове пјесме је како Џегер каже завршен у изолацији, али нагалшава да ипак не постоји замјена за вријеме које чланови бенда проводе заједно.

Додао је да је тешко рећи и проценити када би бенд могао да се вратити на свјетску турнеју, одложену због пандемије.

“Не знамо шта ће се догодити с турнејом. Не знамо ни када је слиједећа фудбалска утакмица. Не знамо ништа “, рекао је и изразио жаљење што су многи људи изгубили посао, али не зато што нису радили добро већ због нечега другога.

“Многи су остали без посла, а за то нису криви. Околности су ван контроле. Не може се рећи, радио сам лоше и зезнуо сам ствар, зато немам посао”, рекао је Џегер и дода да због тога сада људи имају више брига.

Ово су тешка времена, али ипак некима је теже, додао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана