“Вишњићеви дани” у новембру

Љ. А.
“Вишњићеви дани” у новембру

БИЈЕЉИНА - Бијељински одбор “Просвјете” почео је са припремама за овогодишњу манифестацију “Вишњићеви дани”, која би требало да буде одржана од 5. до 8. новембра.

Овогодишња 27. манифестација у част слијепог пјесника и гуслара Филипа Вишњића биће организована у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом. Садржаји у затвореном простору су отказани, а ограничен је и број посјетилаца.

- Пандемија вируса корона утицала је на програм “Вишњићевих дана”. Из тог разлога Градски одбор “Просвјете” у Бијељини је донио одлуку да у програм манифестације уврсти садржаје који могу само да се организују на отвореном простору и са што мањим бројем посјетилаца. Ми сваке године у сарадњи са Градском управом организујемо ову манифестацију са разноврсним програмом - рекла је Јелена Пантић, секретар ГО СПКД “Просвјета” Бијељина.

Такмичење рецитатора и бесједника због учешћа великог броја такмичара је отказано, а расписан је конкурс за литерарне радове за ученике виших разреда основне школе и за ученике средњих школа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана