Радови Кристијана Филиповића онлајн

Танјуг
Радови Кристијана Филиповића онлајн

БЕОГРАД - Сликар Кристијан Филиповић онемогућен је као и бројни умјетници да своје радове презентује и продаје у галеријама, које су затворене због ванредног стања, те је одлучио да то ради онлајн.

Како и сам објашњава, његова егзистенција зависи од продаје слика, зато апелује на све љубитеље умјетности да погледају његов сајт и страницу на “Фејсбуку”, те уколико им се нека допадне, да контактирају с њим.

Сликарством се бави од девете године, а завршио је средњу умјетничку школу у Нишу и мастер студије на Факултету ликовних уметности у Београду.

Филиповић успјешно сарађује са удружењем “Фрактал 3” из Београда које га је укључило у манифестацију “Ноћ отворених атељеа” и био је једини представник Лесковца чији је атеље тога дана био отворен за све љубитеље ликовне умјетности.

Такође, сарађује са најстаријом аукцијском кућом на Балкану “Србиновски” из Новог Сада која успјешно продаје његове слике.

Своје радове, иначе, излаже и продаје у књижари-галерији “Геца Кон” у Кнез Михаиловој улици у Београду, као и у галерији “Шпанац” на Новом Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана