Промоције награђених романа на Фестивалу малих сцена и монодраме

Г.С.
Foto: Принтскрин

У Културном центру Источно Ново Сарајево од 7. до 11. децембра биће одржан 26. Међународни фестивал малих сцена и монодраме Источно Сарајево 2021.

Директор Културног центра Источно Ново Сарајево Младен Јанковић, који је организатор фестивала, истакао је да је ово најзначајнија и манифестација са најдужом традицијом у граду, као и позоришна манифестација са најдужом традицијом у Републици Српској.

Јанковић је изјавио новинарима, након сједнице Организационог одбора Фестивала, да ће у званичном програму имати пет позоришних представа и четири монодраме.

Он је нагласио да ове године имају част да угосте значајна позоришта из региона, попут „Славије“ из Београда, Народног позоришта Ужице, Градског позоришта „Јазавац“ из Бањалуке, НАС театра из Горњег Милановца, те Херцегновског позоришта.

Јанковић је навео да се нада да ће публика бити задовољна овогодишњим програмом Фестивала, а уз такмичарски ту је и пратећи програм, који организују са Заводом за уџбенике и наставна средства из Источног Новог Сарајева, а ријеч је о представљању издања награђених на конкурсу „Златна сова“, као и промоцији романа Ненада Тадића „Комендије“.

Све промоције почињу са почетком у 17 часова а биће одржане у изложбеном простору Културног центра Источно Ново Сарајево.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана