Преминула Марина Туцаковић

ГС
Преминула Марина Туцаковић

БЕОГРАД - Најпознатији музички текстописац у региону Марина Туцаковић преминула је након тешке болести у 67. години.

Вијест о смрти је потврдио њен супруг, Александар Радуловић Фута.

“Истина је. Немојте ништа да ме питате. Хвала вам на разумевању”, рекао је Фута за Телеграф.

Након неколицине охрабрујућих вијести у посљедње вријеме, да њено здравствено стање иде набоље, услиједила је ипак она најтужнија - Марина није успјела да се избори.

Њен син, композитор Милан Лаћа Радуловић се раније огласио се на друштвеној мрежи Твитер, гдје је навео да је његовој мајци, текстописцу Марини Туцаковић, позлило и да јој је потребна помоћ.

Марина је написала бројне хитове највећим звездама са музичке сцене бивше Југославије. 

Била је чланица жирија у музичким емисијама “Операција тријумф” и “Пинкове звезде”. 

Њен живот су обиљежили бројни срећни, али и болни тренуци, а све њих је проживљавала уз подршку и љубав супруга Александра Футе Радуловића. 

Марина и Александар имају сина Милана, а њихов други син Милош је изненада преминуо 2008. године. Његово беживотно тијело је у породичном дому Радуловићевих пронашла његова тадашња девојка Саша. 

Марина се од тога никада није потпуно опоравила. Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзо и оперисана, а колеге су јој упутиле бројне поруке подршке. 

Марина је током своје дугогодишње каријере написала неколико хиљада песама за познате пјеваче и тако им помогла да изграде сјајне каријере. 

Неки од најпознатијих певача којима је писала пјесме су Здравко Чолић, Тоше Проески, Индира Радић, Светлана Ражнатовић, Северина, Нина Бадрић, Неда Украден, Аца Лукас, Ана Николић и бројни други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана