Представа "Био једном један лав" гостује у Приједору

М. М.
Представа "Био једном један лав" гостује у Приједору

ПРИЈЕДОР - Представа "Био једном један лав", у режији Николе Бундала, у неколико термина биће одиграна у Приједору, почевши од сутра.

- У град на Сани ансамбл Дјечијег позоришта ће путовати чак три пута (уторак, сриједа и четвртак) те у шест извођења, режији Николе Бундала играти за приједорске основне школе "Петар Кочић", "Бранко Ћопић", "Десанка Максимовић","Доситеј Обрадовић" и Основну школу "Младен Стојановић" из Љубије – саопштено је из Дјечијег позоришта РС.

У представи "Био једном један лав" играју Ђорђе Јанковић, Зорана Шуман, Свјетлана Андрић и Никола Милаковић, а посвећена је 100. годишњици од рођења Душка Радовића.

- Гостовањима у Приједору, Дјечије позориште Републике Српске заокружује своја путовања по Републици Српској у 2022. години. Наиме, национални театар за дјецу је свој репертоар успјешно представљао и на сценама изван Бања Луке, тако да је представа "Бајка о псићу" гостовала  у Палама, Броду и Новом Граду, "Краљ жабац" путовао  у Лакташе и Фочу, а "Јунак у трегерима" у Лакташе – додају из Дјечијег позоришта РС.  

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана