Позориште на Теразијама дружи се с публиком онлајн

Танјуг
Позориште на Теразијама дружи се с публиком онлајн

БЕОГРАД- Позориште на Теразијама, у жељи да настави комуникацију са својом публиком у актуелној ситуацији, у наредном периоду планира да реализује различите активности преко интернета.

Током ове јубиларне 70. сезоне, како поручују из овог театра, подсјећали су се најважнијих тренутака из историје позоришта, стога њихове активности настављају у том правцу.

Три пута седмично, сваког понедјељка, четвртка и суботе у 19.30 часова, публика ће моћи да гледа неке од култних представа које су оставиле значајан траг и утицале на развој овог музичког позоришта.

Линкови представа, из архиве РТС-а, биће објављени на њиховом „Фејсбук“ профилу. Прва представа биће у понедјељак 6. априла - “Сплитски акварел” (1978) у режији Миљенка Штамбука.

- Сваке недеље и уторка у 18 часова у ливе укључењу у трајању од пола сата на инстаграм профилу нашег позоришта, публика ће имати прилику да разговара са глумцима о музичком позоришту, специфичности и захтевности рада и начину и процесу припреме једног мјузикла - поручују из позоришта.

На крају овог дружења биће постављено и једно квиз питање везано за област мјузикла, а пошиљалац тачног одговора биће награђен.

У сарадњи са издавачком кућом “Клио”, добитнику ће, у складу с процедурама током вандредног стања, на кућну адресу бити послата књига овог издавача.

Разговори са глумцима на инстаграм профилу позоришта (@pozoristeterazije) ће почети од недеље 12. априла (#našepriče).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана