Отворена изложба "Скривена нит" Јелене Бардак

Срна
Отворена изложба "Скривена нит" Јелене Бардак

ДЕРВЕНТА - У Галерији Центра за културу Дервента вечерас је отворена изложба слика Јелене Бардак под називом "Скривена нит" на којој је изложено 28 слика.

Бардакова каже да је ово њена девета самостална изложба која се састоји из три дијела - пејзажа, мачке које имају свака неко своје расположење и пронаћи прави пут кроз лавиринт.

"На први поглед неспојиво, али суштински веома повезано скривеном нити. Иза нас је један тежак период и требало је то све урадити и превазићи. У овом периоду сам успјела нешто да урадим и створим", рекла је Бардакова.

Изложбу је отворио директор Центра за културу Јеленко Живковић, који се захвалио Бардаковој што поново излаже у просторијама ове установе.

Изложби је присуствовао и предсједник Скупштине града Бојан Радановић и вршилац дужности начелника одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић.

Јелена Бардак рођена је у Сарајеву 1969. године, а од 2002. године живи у Дервенти у којој ради као професор ликовне културе.

Студирала је сликарство на Академији ликовних умјетности у Сарајеву, а студије завршила на Факултету ликовних уметности у Београду 1995. године у класи Моме Антоновића.

Изложба ће бити отворена до 18. маја сваким радним даном од 7.00 до 15.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана