Опроштај од Ненадовића: Вјечност је твоја, ти си наш заувијек

Танјуг
Foto: ba.n1info.com

БЕОГРАД - Драмски умјетници су у великом шоку након смрти свог колеге глумца Ненада Ненадовића (1964 - 2021), који је преминуо од посљедица вируса корона, и опраштају се од њега на друштвеним мрежама.

Глумица Милица Милша, која је са Ненадом играла у теленовели “Игра судбине” на ТВ Прва, гдје је он тумачио лик Брунера, написала је на свом Инстаграм профилу:

“Нешо, драги мој пријатељу, како без твог осмеха? Како без тебе? Сад знам како душа боли...Увек ћу се сећати снимања наших сцена Брунера и Аде и радости коју си ширио око себе. Омиљен си био и бићеш. Вечност је твоја, а ти си наш заувек. Волим те, драги мој друже”, написала је глумица.

Милша је још за медије рекла да ће за њу Ненад увијек остати онај млад момак са неодољивим осмијехом, као и да је на снимању актуелне серије са њим било дивно радити.

Од редовног члана позоришта “Бошко Буха” опростила се и глумица Ива Штрљић:

“Неша, увек насмејан и добронамеран. Предиван човек и колега. Огромно недостајање”, биле су њене ријечи на Фејсбуку.

Ненадова колегиница Биљана Михајловић из другог позоришта за дјецу - “Пинокио” обратила се кратко - „Са анђелима, друже мој“.

Водитељ, глумац, забављач за дјецу Предраг Вуковић - Пеђолино написао је:„Збогом, Нешо. Много тога доброг си урадио. Моја породица и ја смо те много волели“.

Ненад Неша Ненадовић преминуо је у 57. години од посљедица вируса корона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана