Нови детаљи покушаја убиства у Бијељини: Ножем узвратила на супругове ударце

Небојша Томашевић
Foto: Avaz.ba

БИЈЕЉИНА - Јелица Л. (50) из Бијељине ухапшена је због сумње да је пијана покушала да убије ванбрачног супруга Слободана Л. (38) којег је убола ножем у груди, потврђено је "Гласу Српске".

Незванично сазнајемо да се све десило у Рачанској улици у Бијељини у кафани "Јелица", која је власништво осумњичене жене.

Извор близак истрази је рекао да је осумњичена полицији пријавила да је у својој кафани у самоодбрани убола ножем супруга Слободана након што је он њу први напао.

Према информацијама из полиције, повријеђени је превезен у болницу у Бијељини и није животно угрожен, док је утврђено да је његова супруга задобила лакше повреде.

- Полицијској станици Бијељина у четвртак је око 18.10 часова пријављено да је у Рачанској улици у угоститељском објекту дошло до сукоба између ванбрачних супружника. Према пријави, мушкарац је напао жену. Након тога је утврђено да је Ј. Л. ножем повриједила С. Л. у предјелу грудног коша - саопштила је Полицијска управа Бијељина.

Додали су да је повријеђени одмах превезен у Медицински центар Бијељина.

Како су навели у полицији, након хапшења осумњичена је алкотестирана, те је утврђено да у организму има 1,08 промила алкохола у крви.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина уз надзор и присуство поступајућег тужиоца Окружног тужилаштва у Бијељини обавили су увиђај. Након криминалистичке обраде и документовања предмета, оба лица биће пријављена тужилаштву због кривичних дјела и то Ј. Л. за кривично дјело убиство у покушају, док ће С. Л. бити пријављен за насиље у породици - саопштила је полиција.

Према незваничним информацијама, супружници Јелица и Слободан су се прво посвађали у кафани.

- Током препирке Слободан је одгурнуо супругу и кренуо да је туче. Она је зграбила нож и убола га у груди. Након тога је позвала полицију и хитну који су стигли убрзо - рекао је извор близак истрази.

Слободан је од раније познат по сукобу с законом. Прије неколико година био је хапшен због крађа, а у Бијељини га знају по надимку Гумени.

Болница

У Медицинском центру у Бијељини, наводећи иницијале, рекли су да је Слободан Л. довезен у сриједу у 18 часова са убодном раном на десној страни грудног коша.

- Био је у тешком стању шока. Након што смо обавили рентгенско снимање, утврђено је да није оштећена плућна марамица и након медицинског збрињавања његово стање је стабилно. Задржан је ради даље опсервације и праћења његовог укупног здравственог стања - изјавио је дежурни љекар Жељко Пејовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана