Неле Карајлић позитиван на корону

Срна
Неле Карајлић позитиван на корону

Музичар Неле Карајлић заражен је коронавирусом. Бивши фронтмен Забрањеног пушења велики хришћански празник Божић проводи у кревету у свом дому.

 

 

"Коронисан сам, али иде набоље", поручује музичар за српске медије.

Неле се посљедњи пут у јавности појавио крај године на промоцији своје нове серије "Сложна браћа", коју као аутор потписује. Друга сезона реализована је у заједничкој продукцији Телекома Србије и ЕТМ продукције, доноси нам 12 нових епизода.

Неле се укључио из свог дома и у Јутарњи програм ТВ Прва.

"Код мене је стање мало компликовано. Желим свима да не буду у стању као и ја. Надам се да се корона не преноси преко ових сокоћала", поручио је Карајлић, али додао да се осећа боље данас него претходних дана.

У новој серији су приказали нову генерацију људи који живе на нашем поднебљу.

"То је генерација која је стасала у потпуно другим условима, за разлику од других зналаца које смо приказали прије четврт вијека. Генерација која је обузета бизнисом и која користи максимално своје позиције да стекне иметак", наводи Неле.

Познати музичар изјавио је раније да је због немарног начина живота изгледао као леш, али да није обраћао пажњу на то јер је имао утисак да се свијет због њега окреће. Прије девет година живот му је као опомену додијелио "здравствени жути картон". Имао је среће да се у тренутку срчаног напада налазио близу болнице, а захваљујући правовременој реакцији љекара прошао је без озбиљнијих последица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана