На 28. Сарајево Филм Фестивалу награђене серије „Телекома Србија“

ГС
На 28. Сарајево Филм Фестивалу награђене серије „Телекома Србија“

САРАЈЕВО– Освајањем награда на овогодишњем Сарајево Филм Фестивалу, компанија „Телеком Србија“ добила је још једну потврду квалитета из региона када је реч о продукцији серијског и филмског садржаја.

Занимљивост садржаја „Телеком Србија“, саопштила је ова компанија, препозната је и кроз чак 27 номинација у различитим категоријама, а регионални продукцијски лидер представио је и своје будуће пројекте који су одушевили публику.

-“Телеком Србија“ наставља мисију интернационализације својих серија и популаризације домаће кинематографије. Чињеница да креирамо серије које су гледане на пет континената даје нам ветар у леђа да будемо још бољи и креативнији и да сваке године померамо границе квалитета продукције промовишући тако наш регион као плодно тло за стварање квалитетног садржаја - изјавио је генерални директор компаније „Телеком Србија“ Владимир Лучић.

За Срце Сарајева, награду фестивала, било је номиновано чак седам пројеката „Телекома Србија“ у свим категоријама - „Беса 2“, „Убице мога оца 5“, „Чудне љубави“, „Блок 27“, „Сложна браћа 2“, „Мочвара 2“ и „Црна свадба“.

-Највећи број номинација, у до сада најјачој конкуренцији, само је једна од потврда највишег квалитета продукције „Телекома Србија“.

„Телеком Србија“ наставља са производњом врхунског садржаја, па су представнице ове компаније Марина Гаровић и Јасмина Лакобрија са ауторима серија представиле неке од будућих пројеката продукције Телекома Србија, као што су серије „Воља синовљева“, „Бунар“, „Шетња са лавом“, „Посета“, „Пасјача“ и „Немирни“. Позитивне реакције публике недвосмислено указују да са нестрпљењем очекују нове пројекте и да ће у будућности можда неки од њих бити главни претенденти за награде овог фестивала – нагласили су у „Телекому Србија“.

Двадесетосми по реду Сарајево Филм Фестивал и ове године је окупио најуспешније представнике филмске индустрије из региона и света, у циљу међународне промоције регионалних филмова, талената и будућих пројеката. Током осам дана трајања фестивала, више стотина медијских и телевизијских стручњака и критичара сведочило је великом успјеху продукцијске куће „Телекома Србија“ и уживало у најновијим достигнућима регионалне и светске кинематографије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана