Ланету Гутовићу позлило током представе

Агенције
Ланету Гутовићу позлило током представе

Милану Ланету Гутовићу позлило је у Академији 28, током представе „Обично вече". Глумац се осjетио лоше још на самом почетку комада, због чега су се сви у публици уплашили.

Било је страшно. Лане је изашао на сцену и већ у наредном тренутку смо видjели да му је лоше. Људи су се узнемирили, а неки од гледалаца су кренули на сцену да му помогну. Одмах су га склонили, а публику замолили да напусте салу. Сви смо били уплашени и само смо жељели да знамо да ли је Лане добро - прича саговорник који је био у сали, пишу Вечерње новости.

Комичар је одмах завршио код љекара и након указане медицинске помоћи му је било боље. То је потврдио његов менаџер Ђорђе Милутиновић.

"Тачно је. Ланету је позлило на самом почетку представе. Сала је била пуна, али то се дешава кад је овакво време и притисак. Одмах је отишао код лекара и тамо је провео неколико сати. Чули смо се јутрос и добро је. Објавићемо нови термин играња. Нема ништа горе за глумца него кад мора да откаже представу", каже Милутиновић.

Гутовић није одговарао на позиве новинара овим поводом.

Лане има заказане наступе и у новембру. На почетку мјесеца, 13. новембра, најављен је комад „Украђена личнос‘", а 25. новембра „Обично вече".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана