Иван Јевтовић: “Нема потребе за медвеђим сном”

ГС
Иван Јевтовић: “Нема потребе за медвеђим сном”

Београд - “Наравно да у оваквом изазовном периоду за сваког појединца и породице свака креативна, одговорна и етична инвенција може да буде извор великих задовољстава и срећних тренутака у нашим становима или кућама" рекао је глумац Иван Јевтовић.

"Тако и моја породица и ја уживамо уз филмове свако вече. Одгледани филм нам је повод за заједнички разговор, ето велике победе”.

Наиме, пуних пет дана јединствени у промоцији акције “остани код куће (у временима борбе против пандемије), прилагођени бесплатни Први Онлине филмски фестивал МОЈ ОФФ цјелодневно приказује најновија остварења свјетских филмских студија, од којих су неки премијерно приказани на МОЈ ОФФ фестивалу.

“Идеја о овом облику интеракције ме је наравно подстакла да пробам што пре да покренем играње позоришних представа онлине. Управо сам сазнао да ће колеге играти 'Брод лутака' Небојше Ромчевића, у режији Тее Пухарић, вечерас онлине, браво.Ми сви морамо да радимо, нема потребе за медвеђим сном”, поручио је Јевтовић.

Он је навео да је његов фаворит “Невидљиви живот”.

Најновији филм Поланског отвара бесплатан онлајн филмски фестивал “Мој офф”

(Б92)

“Ретко се појављују филмови који тако интезивно покрећу исконска питања функционисања породице.Ова прича нас моментално изазива да се преиспитамо. И од две сестре које играју главне улоге, млађа сестра ме је одушевила, какав таленат какав оригиналан глумачки израз. То је филм за највећа признања”, поручио је српски глуамц.

Одабир аутентичних фестивалских наслова, у оквиру виртуелног “биоскопа” мојофф.нет, биће могућ до 10. априла када се фестивал завршава, а само неки од преосталих наслова који се могу погледати су њемачки филм “Златна рукавица” редитеља Фатиха Акима који је приказан на 48. ФЕСТ-у, белгијски филм “Млади Ахмед” редитељског двојца браће Дарден, као и филм “Идеални кандидат”, прве жене редитељке са простора Саудијске Арабије Хаифе ал-Мансур.

(Б92)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана