Глумац Иван Бекјарев позитиван на вирус корона

Срна
Глумац Иван Бекјарев позитиван на вирус корона

БЕОГРАД - Познати српски глумац Иван Бекјарев позитиван је на вирус корона.

Због овог случаја је екипа филма "Било једном у Србији", у којем глуми Бекјарев, обуставила јуче снимање тог остварења у Лесковцу и околини, рекао је координатор продукције филма Жарко Бојанић.

Он је додао да ће се наредних дана пратити здравствено стање чланова филмске екипе, посебно оних који су имали директан контакт са обољелим глумцем.

- После тога, а сагласно епидемиолошкој ситуацији и временским условима, донећемо одлуку о евентуалном наставку снимања - рекао је Бојнић за Танјуг и пожелио Бекјареву брз опоравак.

Почетком септембра у Лесковцу је почело снимање филма "Било једном у Србији" продуцентске куће "Ле филм" из Лесковца, у режији Петра Ристовског.

Главне улоге тумаче Виктор Савић, Слобода Мићаловић, Теодора Ристовски, Мики Манојловић, Радован Вујовић, Немања Оливерић, Драган Петровић Пеле, Зоран Цвијановић и други познати глумци.

На просторима бивше фабрике текстила "Зеле Вељковић" изграђена је сценографија, која оживљава Лесковац између два рата када је овај град доживио препород и од заостале касабе постао европски градић који је заслужио да га у европским пословним круговима назову "српски Манчестер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана