Бјелица: Мочвара је оставила јак утисак на публику

Танјуг
Бјелица: Мочвара је оставила јак утисак на публику

БЕОГРАД - Гошћа нове епизоде видео серијала „Танјуг Рефлектор“ била је глумица Јана Бјелица која је говорила о улози у серији „Мочвара“, значају за њену каријеру филма „Жив човек“ и недавно емитованој „Породици“.

„Прошло је доста времена од снимања прве сезоне и емитовања ''Мочваре''... У међувремену се доста ствари издешавало како у нашим приватним животима тако и у животима наших ликова. Што се тиче прве сезоне јако сам задовољна, мислим да је оставила јак утисак на публику“, рекла је Бјелица.

Њен лик инспекторке Милке ће се у многоме разликовати у другој сезони, пошто доживљава „драстичну трансформацију“, а радња се сели у Сенту, и појављује се „велики број нових ликова, нова је прича, нови злочини“.

„Од колега имам велику подршку и заиста осећам слободу да их питам за савет и мишљење, неке своје несигурности да поделим са њима, с обзиром да сам доста млађа и неискуснија. Кроз прву сезону и сада у раду на другој сезони мислим да смо сви постали пријатељи и због тога је рад на овој серији драгоцен, и за мене предиван“, нагласила је Бјелица.

Филм „Жив човек“ сниман је прије „Мочваре“ и то је била прва сарадња Бјелице са редитељем Олегом Новковићем и сценаристкињом Миленом Марковић, гдје је научила како се снима филм и гдје се „заљубила у цио процес стварања филма“.

Након недавног емитовања „Породице“, о изручивању Слободана Милошевића Хашком трибуналу, Бјелица каже да је то серија која „осуђује, опомиње, упозорава на неке догађаје из прошлости, који нам могу помоћи као узор да наша садашњост и будућност буду много боља“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана