Бањалучки "Pal­la­dio String Quar­tet": Промовисали први видео-спот за сингл "Ho­ri­zons"

Александра Глишић
Бањалучки "Pal­la­dio String Quar­tet": Промовисали први видео-спот за сингл "Ho­ri­zons"

Бањалучки "Pal­la­dio String Quar­tet" промовисао је у "Синеплексу Палас” свој први видео-спот за сингл "Ho­ri­zons".

Састав који чине Милана Смиљанић - виолина, Рената Каурин - виолина, Кристина Моцоња - виола и Озрен Четковић - виолончело познат је по интерпретацији свјетски познатих хитова на класичним инструментима.

Нова пјесма настала је прије четири мјесеца као иницијатива да се упусте у ауторске воде.

- Наша жеља је била да наставимо са уношењем нових трендова у музици. У сарадњи са Александром Жежељом - Na­zor So­und, мислим да смо на правом путу и да смо успјешно ускладили наше класичне инструменте са модерним звуком. Свако је дао свој печат у цијелој пјесми и надамо се да ће се публици свидјети - каже виолисткиња Кристина Моцоња.

Идеју о спајању класичне музике са електронским звуком подстакла је Милана Смиљанић, а уз нови сингл је стигао и нови видео-спот, за који је заслужан Срђан Пиљак.

- Што се тиче снимања спота, било је помало компликовано и конфузно, али смо успјели да све саставимо и сви су нас подржали, постали дио ове наше приче и дали нам вјетар у леђа - рекла је Моцоња.

Чланови овог квартета ће, најављују, у наредном периоду радити на промоцији новог сингла и спота, а припремају се и за нове наступе.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана