Андра Кидо објавила дебитантски албум „Тама“

Б.П.
Андра Кидо објавила дебитантски албум „Тама“

БАЊАЛУКА- Музичарка Андра Кидо објавила је свој први албум „Тама“, као и видео-спот за истоимену нумеру.

Спој различитих жанрова pop muzike упакованих у једну цјелину, доносе причу о дубоким емоцијама, унутрашњем мраку и личним доживљајима међуљудских односа.

Након готово годину дана од објављивања првог сингла „Соундтрeк ноћи“, талентована бањалучка музичарка представила је деби на којем се налази осам пјесама од којих већину потписује Немања Ристић X, као аутор и продуцент. Поред њега, на албуму су радили и Ненад Боснић као текстописац, Велcy и Марко Стц који су били задужени за музику и аранжман на одређеним пјесмама те “Digital Boyler Studio” који је урадио микс и мастер.

-Комплетан албум је производ талента и креативности неколико људи, сарадника у које имам велико повјерење. Успјели смо да направимо спој различитих, а опет мени једнако блиских жанрова, да им дамо лични печат те да у одређеној мјери оголимо оно што мислимо и осјећамо. Помало сам поносна и на то што је албум објављен самостално те да у овом првом таласу иза мене не стоји дискографска кућа, што је само по себи данас велики изазов, рекла је Кидо.

На албуму „Тама“ налази се и истоимена пјесма за коју је спот урадила Тајана Дедић Старовић, талентована фотографкиња и видеографкиња са дугогодишњим искуством у раду са регионалним музичарима. Она је представила своју визију „Таме“ те кроз објектив, на необичан начин, дочарала мрачну атмосферу  и сензуалност поменуте нумере.

Подсјетимо се, Андра Кидо је први сингл објавила у јуну 2022. године када је јавности представила пјесму и спот за „Соундтрek ноћи“, а пола године касније објављује нумеру „Ахилина Мета“, такође праћену видеом.

„Тама“ је доступна на “Jutjub” каналу, а посјетиоци фестивала “Мостар Самер Фест” и “Фреш Вејв феста”, на којима ће између исталих ово љето наступати  Андра Кидо, имаће прилику и да уживо чују извођење свих нових пјесама

https://youtu.be/W0vYhE476eU

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана