Промоција у Банском двору: Пјесме Давида Којчиновића настале на путу “Од илузије до стварности”

М. М.
Промоција у Банском двору: Пјесме Давида Којчиновића настале на путу “Од илузије до стварности”

Бањалука - Промоција књиге “Од илузије до стварности”, Давида Којчиновића, одржаће се вечерас у вијећници Банског двора Културног центра, са почетком у 18.30 часова.

Ово је прва збирка пјесама Давида Којчиновића. У досадашњем стваралаштву, написао је више од 200 пјесама. “Од илузије до стварности” је збирка која обухвата само дио његове поезије. Писао је пјесме и за бројне музичаре, међу којима су: Бора Ђорђевић, Давор Сучић, Момчило Бајагић Бајага, Жељко Бебек, Горан Шепа и Ненад Милосављевић. Такође, писао је и за бројне странице и организације, као што су Рекреативна зона Бањалука и Бањалучка критична маса.

Ове године је био један од кандидата за “Ново име”, у организацији компаније “Новоматик”. Жеља му је била да што више људи чује његову поезију.

- Збирка пјесама “Од илузије до стварности” има четрдесет пјесама. Тих четрдесет пјесама је подијељено у седам категорија. Свака категорија обрађује разне теме, одрастање, годишња доба, љубави, родни град и оно мало душе - рекао је Којчиновић.

Приликом стварања и припремања ове збирке имао је подршку једног познатог музичара и књижевника.

- Сам покретач промоције, односно књиге био је Др Неле Карајлић, који је пристао да напише рецензију за ову збирку - казао је Којчиновић.

На промоцији у Банском двору, поред аутора, говориће и Ненад Јанковић (Др Неле Карајлић) и професорица српског језика и књижевности Сандра Станић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана