Премијера нове хит серије „Радио Милева" на АТВ-у

Срна
Премијера нове хит серије „Радио Милева" на АТВ-у

У суботу у 20:00 часова на програму АТВ-а имате прилику да пратите премијерно приказивање нове хумористичне серије у продукцији РТС-а која већ сада руши све рекорде гледаности.

 На наше велико задовољство, АТВ је добио прилику да међу првима ексклузивно емитује нову серију која је окупила најзначајнија имена спрског глумишта на челу са Олгом Одановић која је још једном потврдила да је глума, креативност и невјероватна трансформација њен непревазиђени адут.

У режији Емира Јукића, а према идеји Небојше Гарића, родио се један мали космос у којем царује Милева, средовјечна жена, секретарица предсједника Општине у пензији, глава породице Мајсторовић коју поред Милеве чине њезина кћерка Наталија (Марија Вицковић) и унука Соња (Кристина Гаврић Богуновић). Милева не само да је глава породице, него ведри и облачи у цијелој згради, зна све о свакоме, умјешана је у све, а њено дугогодишње искуство секретарице свему даје посебан шарм. Енергичност, самоувјереност, невероватна информисаности и рјечитост, виспрена и сналажљива Милева, оштроумношћу и основним цртама подсјећа на ликове праве домаће комедије зачињене добро познатом нушићевском естетиком.

Љепота ове универзалне ТВ комедије је у томе што Јукић вјешто у причу о породици Мајсторовић коју портретише сукобом три генерације жена, њихових ставова, особености, тајни и жеља, уграђује и причу о станарима београдске здраде под бројем 12. Ту окупља галерију урнебесно занимљивих ликова, станара зграде свих профила и генерација. Сви они свакодневно пролазе кроз живот Милеве, а она кроз њихове итекако. Сви ти ликови са собом доносе своје приче, проблеме, истинска трагања за љепотом живота. Све је редитељ тако сложио у један ведар, помало помјерен и чудан, изузетно забаван свијет у којем све пршти од здравог хумора и представља слику наше свакодневице и нашег менталитета.

 

У овој причи нема вријеђања, него је циљ да се све генерације опет окупе испред малих екрана и уживају у искреном смјеху, али и да се подсјете на проблеме обичног, малог човијека и како их рјешити на ведар начин. Те и такве ликове маестрално доносе Бранислав Брстина, Дара Џокић, Тихомир Станић, Никола Која, Анђелка Прпић, заиста познати по својим способностима трансформације, а нарочито када је ријеч о овом нимало једноставном и настаријем жанру.

Ако вас ово остварење у великој продукцији РТС-а, са одабраним прекаљеним професионалцима и тимом који је радио на великим филмским и серијским пројектима ове медијске куће подсјети на босанскохерцеговачки хит „Луд, збуњен, нормалан" нећете погријешити, јер је Јукић на нашим просторима познат по овом великом остварењу. Међутим, ништа није ни приближно исто, почев од ликова, мјеста дешавања, комичних ситуација и правог београдског хумора.

Сигурно се нећете преварити ако суботње вече проведете од 20 часова уз програм АТВ-а, јер је права забава загарантована, која се наставља сваког викенда од 20 часова.

 

И нека цијела зграда пјева Радио Милева!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана