Глумац Марко Тодоровић: "Имао сам мало трауматичан период адаптације"

ГС
Глумац Марко Тодоровић: "Имао сам мало трауматичан период адаптације"

Гдје год да закорачи, млади глумац Марко Тодоровић не може да прође неопажено, па стога и не чуди епитет који га краси, да је један од најуспешнијих глумаца млађе генерације на нашим просторима.

Са својих 25 година, овај рођени Подгоричанин је свој таленат успио да прикаже у различитим сегментима, а сви који су имали прилику да га гледају су сагласни – свака нова улога је прича за себе.

Каже срећан је кад има прилику да ради оно што воли.

 "Када се уопште јавила идеја, да упишем Академију, ја сам толико био неупућен око свега, да нисам имао никакву јасну слику, како би то могло да изгледа, могу да кажем да шта год да сам очекивао, овако нешто не бих могао ни да сањам. Просто, срећан си кад имаш прилику да радиш оно сто волиш, читава перцепција и приступ задацима се мења, јер престаје да буде битно било шта друго. Углавном, глума у свим облицима тече мојом главом 24/7", истиче Марко за Колектив.ме.

Тако је један од ријетких глумаца млађе генерације, који је учествовао у сјајним регионалним пројектима као што су "Сенке над Балканом", "Краљ Петар И", "Убице мога оца’’. А сада га гледате у серији Друго име љубави.

''Екипа је дивна, прихватили су ме сјајно и онда је све лакше. Било је тешко у почетку, имао сам мало трауматичан период адаптације. Људи воле да гледају ту серију, много позитивних коментара, драго ми је то кад чујем и кад ми то људи кажу, јер то нама да подстрек да наставимо даље'' рекао је за портал Колектив.ме.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана