Болдвин: Срце ми је сломљено,немам ријечи за шок и тугу

Танјуг
Болдвин: Срце ми је сломљено,немам ријечи за шок и тугу

ЛОС АНЂЕЛЕС - Холивудски глумац Алек Болдвин изјавио је данас да му је "срце сломљено", након што је филмска радница усмрћена када је пуцао из сценског пиштоља на сету филма у Новом Мексику, и додао да сарађује у полицијској истрази како би се утврдило како је дошло до трагичног инцидента.

„Нема ријечи којима бих могао да пренесем свој шок и тугу у вези са трагичним несрећом која је однијела живот Халине Хачинс, супруге, мајке и наше колегинице којој се дубоко дивимо. У контакту сам са њеним мужем, упућујем саучешће њему и његовој породици. Срце ми је сломљено због њеног мужа, њиховог сина и свих који су познавали и вољели Халину." написао је Болдвин у објави на Твитеру, преноси Ројтерс.

Сценски пиштољ из којег је убијена Хачинс и рањен Соуза на сету новог филма Алека Болдвина садржао је један прави метак, саопштио је синдикат радника Холивуда у допису својим члановима.

"Главни глумац је случајно испалио један прави метак, који је погодио директорку фотографије Халину Хачинс и режисера Џоела Соузу", наводи се у данашњем допису локалне подружнице Међународног савеза позоришних и сценских радника (ИАТСЕ), који су пренијели "Варајети" и "Индивајер".

Холивудски глумац Алек Болдвин несрећним случајем усмртио је директорку фотографије и ранио редитеља, када је у четвртак испалио хитац из сценског пиштоља на снимању филма у Новом Мексику, саопштиле су локалне власти.

Болдвин, који је на сопствени захтијев саслушан и након тога пуштен, упуцао је и убио Халину Хачинс, директорку фотографије филма "Руст" и ранио Џоела Соузу, редитеља филма, на ранчу Бонанса Крик, популарној филмској локацији јужно од града Санта Феа, наводи се у саопштењу канцеларије локалног шерифа.

Хачинсова је хеликоптером превезена у Универзитетску болницу у Новом Мексику, гдје је констатована смрт, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар гдје је подвргнут лијечењу због задобијених повреда.

Тежина његових повреда није могла одмах бити утврђена.

Шерифова канцеларија је саопштила да није подигнута оптужница и да истражују пуцњаву и испитују свједоке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана