Ппритвору полицајац који је убио сина

avaz.ba
Ппритвору полицајац који је убио сина

Сарајево - Мујага Ивазовић (63), пензионисани полицајац који је 29. априла у сарајевском насељу Сарај-Поље убио сина Семира (37), након хоспитализације у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву због инфаркта, како сазнаје “Аваз”, пребачен је у притворску јединицу КПЗ-а “Миљацка”.

Током саслушања Ивазовићу је позлило, због чега је морала интервенисати екипа Хитне помоћи, која га је хитно превезла у болницу. Љекари су констатовали да је доживио срчани удар те је рочиште за разматрање приједлога одржано управо у болници. 

Злочин се догодио кобног понедјељка око 20.30 сати у улици Хасана Сућеске на броју 7, у стану на четвртом спрату, у којем су Ивазовићи живјели сами.

Раније је Мујага Ивазовић током саслушања у полицији испричао истражитељима да је био жртва породичног насиља. Рекао је да је дуго времена страховао од свог сина.

Дрога у стану

Испричао је како га је једне прилике претукао и сломио му ребра, због чега га је Мујага пријавио. Али, касније је повукао ту пријаву. Такође, полицајац је казао да је у стану налазио трагове дроге, због чега се често сукобљавао са сином. Кобног дана Мујага је рекао да га је Семир напао ножем и поручио му да ће га убити. Семир му је тражио новац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана