Жена повријеђена у пожару у Романовцима: Палећи свијећу запалила сијено

Н. Т.
Foto: Српска инфо

БАЊАЛУКА- С.В. тешко је повријеђена када је случајно изазвала пожар на помоћном објекту у мјесту Романовци, на подручју Градишке, који је потпуно изгорио, саопштено је из градишке Полицијске управе.

Припадници Службе хитне помоћи Дома здравља у Градишци су жени на лицу мјеста указали помоћ, након чега је превезена на даље лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

- С.В. (61) задобила је дубоке опекотине које су захватиле 15 одсто коже, збринута је у Универзитетском клиничком центру у Бањалуци и тренутно је стабилног здравственог стања – саопштио је УКЦ.
У саопштењу  је додато да је повријеђена жена јуче довезена из Дома здравља Градишка санитетским возилом и смјештена у Клинику за пластично-реконструктивну хирургију.

Пожар, који је избио јуче у 12.45 часова, угасили су припадници Професионалне ватрогасне јединице из Градишке, а увиђај су извршили припадници Полицијске управе.

Утврђено је да је пожар избио тако што је С.В, у намјери да запали свијећу у помоћном објекту из нехата запалила сламу, након чега се ватра проширила на цијели објекат, који је у потпуности изгорио, наводи се у саопштењу.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наредио да, након комплетирања предмета Окружног јавног тужилаштва Бањалука, буде достављен извјештај о предузетим мјерама и радњама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана