Украо „ауди“, закуцао се у апарат за плин па украо „пасат“ VIDEO

Јасмина Салопек
Украо „ауди“, закуцао се у апарат за плин па украо „пасат“ VIDEO

ЗВОРНИК - Полиција је јуче трагала за В. Т. из Козлука због сумње да је на бензинској пумпи у мјесту Шепак код Зворника украо возило, а потом се њиме закуцао у апарат за плин, након чега је украо други аутомобил, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Зворник саопштили су да се осумњиченог теретњ за кривично дјело разбојништво које је починио у уторак.

- Полицијској станици Козлук пријављено је тада непознати мушкарац над оштећеним Н. Д. и С. П. починио наведено кривично дјело. Поред отуђења и оштећења возила наступила је и материјална штета на бензинској пумпи у Средњем Шепку код Зворника - саопштено је из полиције.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног  тужилаштва Бијељина, који је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештај о почињеном кривичном дјелу .

На бензинској пумпи „Нешковић“ у мјесту Шепак, код Зворника, ноћас се одвијала права драма.

-В.Т. је прво украо аутомобил „ауди, а потом се њиме закуцао у апарат за плин, који је затим почео да цури. У моментима крађе, у „аудију“ је била једна жена, док је возач био напољу и сипао гориво - каже извор "Независних" близак истрази.

Лопов је ушао у возило, а жена је истрчала напоље. Видјевши шта се дешава, власник „аудија“, је како се види на снимку надзорне камере, притрчао и ухватио волан, у намјери да лопова спријечи, али у томе није успио.  Лопов је почео да вози, а власник возила усљед тога је повријеђен.

-„Ауди“, за чијим воланом је био лопов, није пуно одмакао, већ је ударио у апарате за плин, усљед чега долази до цурења плина и ауто је стао – каже овај извор.

Наишао је случајни пролазник у „пасату“, у који сјео власник украденог аудија и његова сапутница, те их је превезао до друге, оближње бензинске пумпе, како би затражили помоћ.

-Лопов је пјешке дошао и до сусједне пумпе, те украо „пасат“ којим су се ови довезли - појашњава.

Убрзо је на мјесто догађаја стигла Хитна помоћ, да помогне власнику „аудија“, а пристигли су и ватрогасци на пумпу гдје је цурио плин.

Иначе, ријеч је о бензинској пумпи гдје се 2019. године догодила експлозија у којој је једно лице страдало, а више их је повријеђено.

Тада је возило ударило у апарат за точење горива те је дошло до експлозије.

Na benzinskoj pumpi u Šepku snimljen pokušaj krađe automobila
0 seconds of 44 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Play/PauseSPACE
Increase Volume
Decrease Volume
Seek Forward
Seek Backward
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Seek %0-9
00:27
00:02
00:41
00:44
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана