Приједорчани крали „Газдину ракију, „Горки лист“ и друга пића, дио попили прије него што су откривени

Небојша Томашевић
Приједорчани крали „Газдину ракију, „Горки лист“ и друга пића, дио попили прије него што су откривени

ПРИЈЕДОР – Три Приједорчанина ухапшена су због сумње да су у одвојеним случајевима украли већу количину разних пића, међу којима су „Газдина ракија“, "Горки лист", „Јегермајстер“, „Шток“, виски „Џек Денијелс“ и друга.

Сазнајемо да су слободе лишени Амир Џ, Мирослав Г. и Александар К.  који су познати од раније и хапшени прије неколико дана. Незванично сазнајемо да  су осумњичени дио украденог пића попили, а дио је нађен код њих.

Осумњичени Мирослав Г. је привођен прије два дана због сумње да је  из гараже украо „пежо“ који је пронађен, док је Александар К. након што је у суботу ујутро покушао да провали у апотеку.

Како је саопштено из Полицијске управе Приједор, наводећи иницијале, ухапшени тројац терете да су током фебруара на подручју Приједора  из трговачких радњи крали алкохолна пића.

- Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени М.Г. крађу починио 3. фебруара у објекту трговачке радње у Приједору, а А.К. 4. фебруара, док је А.Џ. осумњичен да је украо одређену количину алкохолног пића из трговачких радњи 4 и 6. фебруара, те да је починио три кривична дјела крађа - саопштено је из полиције.

Додаје се да је дио украдених ствари пронађен и одузет од осумњичених те ће бити враћени власницима.

- Након комплетирања предмета против осумњичених лица надлежном тужилаштву биће достављени извјештаји за почињена кривична дјела – рекли су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана