Приједор: Претресом возила и стана пронађено 490 грама опојне дроге

ГС
Foto: ПУ Приједор

ПРИЈЕДОР – Приједорска полиција је у склопу активности усмјерених на редукцију уличне продаје дроге претресом једног возила и стана у Приједору нашла 490 грама опојне дроге.

На основу претходних сазнања о посједовању опојне дроге контролисано је возило за чијим воланом се налазио М.Ш. из Приједора.

Извршен је претрес возила и том приликом је пронађена зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе 20 грама.

"Даљим активностима полицијских службеника, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор и по наредби Основног суда у Приједору извршен је претрес стана који користи лице Д.С. из Приједора којим је пронађена и одузета зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе 470 грама и двије дигиталне ваге" саопштено је из ПУ Приједор.

Након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Приједор против Д.С. биће достављен извјештај за почињено кривично дјело неовлаштења производња и промет опојних дрога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана