Купио ауди од 139.000 KM у Бањалуци, новац није уплатио

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Бањалучка полиција извршила је криминалистичку обраду лица А.Д. из општине Добој Југ због постојања основа сумње да није уплатило новац за куповину возила "ауди", а које је преузело.

Заступник ауто-куће из Бањалуке пријавио је полицији да је лице А.Д. наручило куповину путничког возила, за које је приликом преузимања предочило доказ о уплати у износу од 139.700 КМ, те да је накнадно извршеним провјерама утврђено да наведена уплата није извршена.

Током криминалистичке обраде од лица А.Д. одузети су предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела превара, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Бањалучка полиција извршила је и криминалистичку обраду лица И.Б. из Бањалуке због постојања основа сумње да је починило кривична дјела оштећење и одузимање туђе ствари, нарушавање неповредивности стана и тјелесна повреда.

Лице И.Б. је пријављено да је откинуло регистарске ознаке са паркираног аутомобила и да је истог дана дошло до улазних врата стана у којем станује власник возила, гдје је лупало на врата и пријетило, а потом и насилно ушло у стан.

Након тога је на улици шаком ударило у главу оштећено лице које је задобило повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана