“Голфом” ударио краву, повријеђен сувозач

Небојша Томашевић
“Голфом” ударио краву, повријеђен сувозач

МРКОЊИЋ ГРАД - Драган Е. из Мркоњић Града возећи пијан и без возачке дозволе “голфом” је ударио краву на путу у мјесту Сурјан у овој општини, а том приликом повријеђен је сувозач у аутомобилу Г.Ч. (47) потврђено је “Гласу Српске”.

Из Полицијске управе Мркоњић Града саопштено је да се несрећа десила јуче око 17.50 часова.

Појаснили су да је до незгоде дошло када је Д.Е. управљајући  "голфом" ударио у домаћу животињу  која се налазила на коловозу.

 - У овој саобраћајној незгоди тјелесне повреде је задобио сувозач Г.Ч. из Мркоњић Града којем је медицинска помоћ указана у Дому здравља Мркоњић Град, након чега је превезен у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске у Бањалуци.

Возач Д.Е. је управљао возилом прије стицања права на управљање возилом, возило није регистровано, а извршено је алкотестирање истог код кога је утврђено присуство алкохола у организму од 0,75 г/кг.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град. Рад на документовању саобраћајне незгоде је у току - наводи се у саопштењу.

Како  се незванично сазнаје, крава није пронађена на лицу мјеста, али су остали трагови животиње.

У УКЦ-у су рекли да је Г.Ч. стабилног здравственог стања и остаје на даљем лијечењу и праћењу у овој здравственој установи.

Према подацима из Ургентног центра, Г.Ч. је примљен синоћ око 20.10 часова у дневну болницу Ургентног центра.

-Пацијент је задобио повреде ручног зглоба, поткољенице и грудног коша. Стабилног је здравственог стања и остаје на даљем лијечењу и праћењу - наводе у УКЦ-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана