Два Требињца осумњичена за отмицу, полиција их ухапсила након пола сата

Јелена Станић
Два Требињца осумњичена за отмицу, полиција их ухапсила након пола сата

ТРЕБИЊЕ - Двојица Требињаца ухапшени су синоћ због сумње да су отели Б. Б. из стана у Гацку , саопштено је из Полицијске управе Требиње.

Полицијској станици Гацко, синоћ је пријављено, од стране С.М, да су у једну кућу у Гацку провалиле непознате особе око 22.30 часова.

– У тој кући је тренутно боравио Б.Б. а њега су те особе принудиле да крене са њима, а  С.М. да крене са својим возило иза њих, и да не покушава ништа – речено је у полицији.

Одмах по запримању пријаве полицијски службеници Полицијске станице Гацко предузели су све мјере и радње у циљу проналаска истих. У 23 часа, у мјесту Автовац, општина Гацко зауставили су возило „туран“ у којем су пронашли Ђ.Ш. , Н.Б. и отетог Б.Б. , те су осумњичени ухапшени.

– Након комплетирања и документовања предмета од стране полицијских службеника Полицијске управе Требиње, Ђ.Ш. и Н.Б. ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима  отмица и нарушавање неповредивости стана  бити предати у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Требињу – додали су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана