Злочин у Источном Новом Сарајеву: Премлаћивање завршило смрћу

Невена Рељић
Foto: Илустрација

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Сарајлије Смаил Осивчић и Аднан Чељо ухапшени су због сумње да су у понедјељак, 5. априла, у Источном Новом Сарајеву напали и претукли Предрага Мојевића који је од задобијених повреда преминуо, сазнаје "Глас Српске".

Незванично, сви су одраније познати полицији и имају дебео криминални досије.

- Њих двојица су напали Мојевића и нанијели му тешке повреде. Он је отишао у Дом здравља гдје му је пружена љекарска помоћ те је послије тога пуштен на кућно лијечење. Међутим, њему је увече позлило и тада је умро. Обдукцијом је утврђено да је преминуо од повреда које је задобио у нападу - испричао је извор близак истрази.

У Полицијској управи Источно Сарајево рекли су, наводећи иниицијале, да ухапшене сумњиче да су починили кривично дјело тешка тјелесна повреда усљед које је наступила смрт.

- Осумњичени су да су у понедјељак на подручју општине Источно Ново Сарајево нанијели тешке тјелесне повреде П.М. Истога дана око 21.25 часова Полицијска станица Источно Ново Сарајево, обавијештена је да је пронађено беживотно тијело П.М. на адреси становања - рекла је портпаролка ПУ Источно Сарајево Весна Стокановић. 

Додала је да су полицајци Источног Сарајева брзом интервенцијом идентификовали извршиоце који су ухапшени и уз извјештај о почињеном кривичном дјелу биће предати тужиоцу Окружног тужилаштва Источно Сарајево. Осумњичени су ухапшени на подручју Кантона Сарајево.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана