Жена се утопила у бунару

Н.Т.
Жена се утопила у бунару

Дрвар - Радмила Суџуковић (48) из Дрвара утопила се у бунару иза породичне куће у мјесту Шиповљани, потврђено је „Гласу Српске” у полицији.

Несрећа се десила у недјељу око 13.30 часова и претпоставља се да се Суџуковићева оклизнула и упала у бунар док је покушала да дохвати воде. Сазнајемо да је након извлачења тијекла страдале у бунару пронађена и црвена канта с којом је покушала да дохвати воду и копја је упала заједно с њом у бунар. Овај случај полцији је пријавио њен отац Раде Марић (75) који је мртву кћерку и пронашао у бунару.

- Суџуковићева је изашла из куће како би с бунара донијела воде и са собм је понијела и канту. Када се дуже вријеме није појављивала њен отац је отишао да види шта је с њом. Када је изашао није је било у близини па је погледао у бунар и видио да му се кћерка утопила. Одмах је позвао полицију и покушао јој је помоћи, али није могао извући из бунара. Тијело је извучено тек по доласку полиције - рекао је извор близак истрази.

У МУП-у Ливањског Кантона, наводећи иницијале страдале, казали су да се је истрагом утврђено да је ријеч о несрећном случају.

- Мртвозорник Дома здравља Дрвар је утврдио да на тијелу нема трагова насиља и да се Р. С. утопила. Тијело страдале је предато породици јер је отац страдале рекао да не жели обдукцију - појаснила је замјеник портпарола МУП-а Ливањског Кантона Бернандина Дувњак.

Познаници страдале Радмиле Суџуковић  кажу да је она радила у Основној школи “Дрвар” у Дрвару и да је у последње вријеме живјела код родитеља.

- Она има двије кћерке које живе одвојено од њих. Била је добра особа и вриједан радник. Ова трагедија све нас је јако шокирала-казао је познаник страдале Суџуковић не желећи да му помињемо име.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана