Жена погинула, беба, дијете и још четири особе тешко повријеђени у несрећи код Рогатице

Јасмина Салопек
Foto: Кликс- читалац

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- М. С. (38) је погинула, а тромјесечна беба и шестогодишње дијете задобили су повреде опасне по живот у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у Кукавицама код Рогатице, ", сазнаје "Глас Српске".

У судару "голфа 7" и "сеата", каже извор „Гласа“  тешке тјелесне повреде задобили су  и возач "голфа" Борис Ђ. (21), те сувозач М. Ч, као и путници К.Р. и А. Р.

-Путници у возилу "сеат", дијете и тромјесечна беба задобили су повреде опасне по живот, док је возач Н. С. задобио лакше тјелесне повреде – каже наш саговорник.

М. С. је након несреће пребачена у фочанску болницу, гдје је од задобијених повреда убрзо преминула. Незванично,  страдала жена је мајка повријеђене бебе. 

-У оба возила су биле по четири особе и сви су повријеђени. Претпоставља се да се у „сеату“ у којем је настрадала жена као сувозач, возила породица са дјецом – каже наш саговорник.

Из Полицијске управе Источно Сарајево рекли су за "Глас Српске", наводећи инцијале, да је до несреће дошло у суботу навече у Кукавицама код Рогатице.

- Сви су превезени у Дом здравља Рогатица ради указивања љекарске помоћи, а потом у Универзитетску болницу Фоча- рекли су из полиције, те додали да су сувозач из "голфа" М. Ч. и путник из "сеата" А. С. превезени у болницу Кошево у Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана