Здравствено стање повријеђеног навијача тренутно стабилно

Срна

БАЊАЛУКА - Тридесетогодишњи Бањалучанин чији су иницијали И.Ш., који је пао са трибине на бањалучком Градском стадиону, тренутно је стабилних виталних параметара и у току дана биће премјештен у Клинику за неурохирургију на даље лијечење.

Из Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Републике Српске саопштено је да је пацијент И.Ш. синоћ у 20.30 часова довезен санитетским возилом Службе хитне помоћи Бањалука у Ургентни центар УКЦ Републике Српске и хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење.

Начелник Клинике за анестезију и интензивно лијечење Драган Ракановић рекао је да је пацијент приликом пада задобио повреду главе.

"Пацијенту је урађена сва неопходна дијагностика и примијењени терапијски протоколи. Тренутно је стабилних виталних параметара и у току дана биће премјештен у Клинику за неурохирургију на даље лијечење", наводи се у саопштењу.

Из бањалучке Полицијске управе синоћ је Срни речено да је И.Ш. био са братом на утакмици "Борац"-"Линфилд" и око 20.15 часова сам пао са трибине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана